Bruno Versavel – Fc Diest ‘Niet voetballen met handrem op’

‘Sinds vorige week hou ik me nu al staande met antibiotica en cortisonen’, vertelt de Diestse spelmaker. ‘En als het niet betert, moeten volgende week mijn longen onder de x-stralen. In Houtem voetbalde ik overigens niet zoals het moet. Wat wil je als je net als deze week weer alleen de donderdag kan trainen. Ik trok wel de opening voor de eerste treffer. Maar voorts speelde ik in de schaduw omdat ik kracht miste.’

‘Maar van uitrusten tegen Kampenhout kan geen sprake zijn. Het is niet goed voor het vertrouwen indien je een paar pionnen op de bank houdt. We willen alles behalve gaan voetballen met de handrem op. Alleen hopen we dat we in die eindronde iedereen fit aan de aftrap krijgen.’

Voor de Diestse goalgetter staat er de laatste twee competitiematchen nog iets anders op het spel.

‘Op mijn 43ste topscorer van de reeks worden, is mijn doel. Graag wil ik aan twintig treffers komen. Als ik er pakweg één tegen Kampenhout en nog twee op de slotdag scoor, heb ik er twintig. Hopelijk blijf ik daarmee voor Maaroufi. Maar wat primeert, is natuurlijk de eindronde.’

Speak Your Mind

*

tv opnames bijwonen