Dure begraafplaatsen

  • vrijdag 1 april 2011, 17:21
  • 54 keer beluisterd

Audio Voor je dood gaat even kijken waar je liggen wilt kan lonend zijn. Want de tarieven per gemeente verschillen soms enorm. Naarden is het duurst met dik 360 euro per jaar, maar in Losser in Overijssel ben je voor amper 25 euro per jaar goedkoop onder de zoden. In enkele gemeenten gingen de prijzen drastisch omhoog, zoals in het Brabantse Sint Antonis die met een stijging van 41% op kop ligt. Maar dan lig je wel op een historische begraafplaats die pas is gerestaureerd. En die goed wordt onderhouden door de Heemkundekring van Jan Tonis en Harrie Peeters. Die je ook nog prachtige verhalen over de historie kunnen vertellen voordat je er gaat liggen.

Linken en embedden

<!– nos.embed = '’ –>

Speak Your Mind

*

tv opnames bijwonen