Keuzes Lee in cruciaal duel beperkt door blessures

Van Muyen is al langer uit de roulatie, maar Vlasblom en Quekel liepen de kwetsuur op in een wedstrijd met het beloftenteam. Björn Vlasblom heeft gekneusde ribben en een bovenbeenblessure zit het meespelen van Erik Quekel in de weg.

Tom Beugelsdijk is wel weer inzetbaar tegen Emmen. Tegen Go Ahead Eagles was de centrale verdediger geschorst. Ook Nick Coster en Juanito Sequira keren terug van een schorsing.

FC Dordrecht is nog volop in de race voor een plek in de play-offs voor promotie. Met nog twee wedstrijden te gaan staan de Schapenkoppen tiende. De nummers twee tot en met acht spelen play-offs. Het is voor Dordrecht daarom zaak, de nummer acht, FC Den Bosch in te halen. De Bosschenaren hebben twee punten meer dan de ploeg van trainer Henny Lee en spelen vrijdag tegen koploper FC Zwolle.

Trainer Henny Lee blikt vooruit op de cruciale wedstrijd tegen FC Emmen

  • Bericht doorsturen »
  • Print »

Speak Your Mind

*

tv opnames bijwonen