Soms is het zo oneerlijk… ;)

Over Dewi

Impulsief is hèt woord om Dewi te beschrijven. Ze besloot dan ook in minder dan een minuut om te emigreren toen ze haar grote (Canadese) liefde ontmoette op vakantie. 1,5 maand na terugkomst van vakantie verhuisde ze en in februari 2010 beviel ze van twee jongetjes. Dewi geniet van het nieuwe moederschap, hoewel ze vaak zegt dat ze geen flauw idee heeft hoe ze nu precies moeder moet zijn.

Dewi wordt rusteloos wanneer de dagen te ‘normaal’ zijn, leest al haar boeken minstens zes keer (de goede boeken zijn al aan hun achttiende ronde toe), wil graag dat iedereen om haar heen blij en gelukkig is, heeft af en toe intense ‘clashs’ met vriendlief, verlangt af en toe heftig naar Nederland en wordt vrolijk van muziek.

Speak Your Mind

*

tv opnames bijwonen