Griepje velt Surinaams staatshoofd op Haïti

PARAMARIBO, 16 mei – President Desiré Bouterse is door griep geveld tijdens zijn bezoek aan Haïti. Het was meer een ‘griepje’, meldt de Ware Tijd. Kennelijk was het krachtig genoeg, want Bouterse werd onwel tijdens de plechtigheid rond de machtsoverdracht op het Palais Nationale. Hij hield het vol tot aan de toespraak van het nieuwe Haïtiaanse staatshoofd, Michel Martelly.

Toen ging het rechtstreeks richting hotel. De lunch voor buitenlandse gasten werd overgeslagen. Later feliciteerde Bouterse Martelly wel persoonlijk. Volgens minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken is bewust gekozen voor de trip naar Haïti. Het ging om de solidariteit en Suriname’s aanstaand voorzitterschap van de Caricom. Suriname zal dan nauwer betrokken zijn bij de wederopbouw van Haïti.

 • Print
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • eKudos
 • email
 • Hyves
 • LinkedIn
 • Live
 • NuJIJ
 • PDF
 • RSS
 • Twitter

Films uit Suriname: Waterkant.TV

De nieuwste film uit Suriname zie je hieronder, bekijk meer op Waterkant.TV

Dit bericht werd geplaatst

op maandag, mei 16th, 2011 om 12:05 pm en is gerubriceerd onder Nieuws uit Suriname, Politiek.
Je kunt de reacties onder dit bericht bijhouden via de reacties RSS 2.0 feed.

Je kunt een reactie achterlaten, of een trackback van je eigen site.

Speak Your Mind

*

tv opnames bijwonen