Friso 2 Standaard 800gr

Friso 2 Standaard 800gr

Friso 2 Standaard 800gr

Opvolgmelk met alle voedingsstoffen voor een goede groei en ontwikkeling. Met Nutradefense: een unieke combinatie van voedingsstoffen die van nature in borstvoeding voorkomen. 800 gram verpakking (2 folieverpakkingen van 400 gram). De beschermende werking van borstvoeding heeft Friso geïnspireerd om Nutradefense te ontwikkelen. Daarom zijn de belangrijkste bouwstenen van Nutradefense voedingsstoffen die van nature ook in borstvoeding voorkomen. De belangrijkste bouwstenen van Nutradefense® zijn:GOS (galacto-oligosachariden). Prebiotische vezels, van nature aanwezig in borstvoeding en zorgt voor een goede darmwerking.DHA/AA. Gezonde vetzuren, van nature aanwezig in borstvoeding en voor een goede hersenontwikkeling.Nucleotiden. Bouwstoffen voor het afweersysteem, van nature aanwezig in borstvoeding.

Koop voor 14.24

tv opnames bijwonen