Friso 3 Standaard 800gr

Friso 3 Standaard 800gr

Friso 3 Standaard 800gr

Friso Standaard 3 is een groeimelk die geschikt is voor kindjes vanaf 10 maanden. Het sluit perfect aan op Friso Standaard 2. Met Nutradefense® bevat Friso Standaard 3 alle voedingsstoffen die je kindje nodig heeft voor een goede groei en ontwikkeling. Mocht je kindje nog een andere voeding nodig hebben, zoals Friso Comfort, Extra of Hypo-Allergeen, dan kun je deze voeding vanaf 10 maanden blijven gebruiken. 800 gram (2 folieverpakkingen van 400 gram). De belangrijkste bouwstenen van Nutradefense® zijn:GOS (galacto-oligosachariden). Prebiotische vezels, van nature aanwezig in borstvoeding en zorgt voor een goede darmwerking. DHA/AA. Gezonde vetzuren, van nature aanwezig in borstvoeding en zorgt voor een goede hersenontwikkeling. Nucleotiden. Bouwstoffen voor het afweersysteem, van nature aanwezig in borstvoeding.

Koop voor 12.20

tv opnames bijwonen