Nutrilon peuter groeimelk 1+ 800gr

Nutrilon peuter groeimelk 1+ 800gr

Nutrilon peuter groeimelk 1+ 800gr

Zo rond de eerste verjaardag stapt je kindje een nieuwe ontwikkelingsfase in: leren lopen, leren praten, een hele ontdekkingsreis! En natuurlijk wil je kindje alles aanraken en het liefst proeven. Peuters tussen de een en twee jaar oud hebben hun eigen voedingsbehoeften. Ze ontgroeien de babyvoeding en eten misschien al met de pot mee. Dat is goed, als het maar gevarieerd en gezond gebeurt. Je kindje krijgt dan verschillende voedingsstoffen binnen en leert diverse smaken kennen. Dat is goed voor de ontwikkeling van zijn spaakpapillen.Alles in de juiste verhoudingToch zijn er dingen om op te letten: veel kinderen krijgen gemakkelijk een teveel aan suikers, verzadigde vetten en eiwitten binnen. Ook te veel zout is niet goed voor je peuter. En drinkt je kindje gewone melk? Let dan op, want daarin zit geen vitamine D. Onze voedingskundigen hebben speciaal voor kinderen vanaf één jaar Nutrilon Peuter Groeimelk 1+ ontwikkeld. Daarin zitten alle voedingsstoffen die je kindje nodig heeft, in de juiste verhouding. Nutrilon Peuter Groeimelk 1+ smaakt heerlijk en bevat geen toegevoegde suikers. De melk is verkrijgbaar in poedervorm en kant-en-klaar in een literpak. 

Koop voor 12.14

tv opnames bijwonen