Perskindol Active Gel

Perskindol Active Gel

Perskindol Active Gel

Perskindol Active is ideaal voor de gerichte verzorging van vastzittende en vermoeide spieren en voor het behoud van soepele gewrichten.Perskindol heeft een tweevoudige invloed: eerst een verkoelende en daarna een verwarmende invloed. Helpt bij herstel na een sportblessure. Is niet vet, trekt snel in en heeft een aangename zachte geur. Voor de verzorging van vastzittende en vermoeide spieren en voor het behoud van soepele gewrichtenWerkingDe tweevoudige verkoelende en verwarmende invloed bevordert de doorbloeding vóór, tijdens en na fysieke inspanning. perskindol is ideaal voor de verzorging en ontspanning van stijve, stramme en vermoeide spieren. Perskindol Active is weldadig door de I-menthol en salicylaten in de etherische oliën en is uitwendig toe te passen op rug, nek, handen, schouderwerk, ellebogen, armen, knieën, benen, spieren en gewrichten.

Koop voor 9.95

tv opnames bijwonen