Buikgriep?

Oh oh, heerst er buikgriep of heb ik wat anders?

Buikgriep - Zo glamoureus als ik er uit zie op deze foto, zie ik er niet uit vandaag. Om 4 uur vanochtend werd ik wakker van Victoria's gedraai. Toen ze nee zei op mijn vraag of ze moest plassen, maar wel 'puug' zei,… instagram.com/p/Bxp1PlIIkBY/…

View this post on Instagram

Buikgriep - Zo glamoureus als ik er uit zie op deze foto, zie ik er niet uit vandaag. Om 4 uur vanochtend werd ik wakker van Victoria's gedraai. Toen ze nee zei op mijn vraag of ze moest plassen, maar wel 'puug' zei, vlogen we meteen uit bed. 'Puug' is spuug: overgeven. Het kwam er meteen uit. Mijn arme kind heeft sindsdien na elke hap overgegeven. Om 7 uur gaf ik me gewonnen, zette ik verder slapen uit mijn hoofd en ging het koffiezetapparaat aan. Een buikgriepje is niets geks voor een peuter, maar wel heel zielig. Ze speelt niet, ze lacht niet, ze wil niets. Ze kletst alleen die eerste 10 minuten na het overgeven, als ze even opgelucht is. Inmiddels hebben we een heel systeem hoe we haar, onszelf en het huis zo goed als mogelijk schoon houden tijdens zo'n dag. Teamwork, meteen wassen, overal doeken en spuugbakken neerleggen, heel alert zijn en alles wat je had gepland aan de kant schuiven. Gelukkig kan ik dat nu ook mentaal. Vijf minuutjes rommelen in m'n agenda en ik heb m'n werk zo ingedeeld dat ik alsnog m'n deadlines haal. Side note: ga er niet vanuit dat het morgen over is, anders baal je morgenochtend echt (ervaringsexpert 😂) Too much info detail: als ik merk dat het spugen al begint terwijl we nog uit bed aan het rennen zijn, houd ik haar tegen me aan. Ik heb liever dat ze op mij spuugt dan dat het bed vies wordt 😂 Wat zijn jullie tips bij zieke kindjes? Foto: @carlos_galeno #natuurlijkouderschap #buikgriep #peuter #peuterpraat #ziekkind #freelance #freelancer #tekstschrijver #contentcreator #moowoo #sheritajager

A post shared by MOO-WOO.nl (Sherita Jager) (@moo_woo_nl) on

@saskiamsterdam Ja, ik ook. Ik sleepte me met buikgriep (en het gezin thuis ook) naar dat tentamen. Had een fucking 9. Toch handig dat ik aansprakelijkheidsrecht en overeenkomstenrecht vlak daarvoor had gehaald. (met een studententien)

@SteenwijkFCE @rolfk1978 @annemiekvderste @FOXSportsnl @FC_Emmen Buikgriep dus valt hier mee😂😂 wel mooi al dat volk dat niet kan verkroppen dat emmen ze gewoon eerlijk de nacompetitie in gedrukt heeft!

@JVicBrouwer @HBWHackingTeam @PCIMeijer @TwitterSupport @KBF_NL @kritischet Heb een buikgriep dus is wel een goed plan. Als die niet al over is.

@Lisette999 De feestjes waren prachtig en het winnen van Duncan ool. Maar helaas nu met buikgriep op bed.

@vanderPouw @AFCAjax Only buikgriep can stop Van Der Pouw

Enjoy Eurovision, snoetjes! Hier is het vooral buikgriep hebben is a losing game. Boek en bed dan maar.(en het gesnurk van de kleine aap als muzikaal intermezzo)

test Twitter Media - Enjoy Eurovision, snoetjes!

Hier is het vooral buikgriep hebben is a losing game. Boek en bed dan maar.(en het gesnurk van de kleine aap als muzikaal intermezzo) https://t.co/L9ouwGHe0H

@goudenengel76 Gelukkig redelijk. Maar ik blijk buikgriep opgelopen te hebben op m'n werk... 😩 Dus nu alles lekker desinfecteren zodat m'n vriend niet ook ziek wordt..

Buikgriep geen pretje nog nooit zoveel keer de toilet bezocht in een dag.

Die buikgriep van Baudet woensdagochtend is wel echt sneu voor @pauwnl en @MinPres. Gelukkig kan @djeppink of Senaatslijsttrekker @hendrikotten3 die avond wel!

@petervalk1 Ze is nog niet zindelijk maar 8k had vorige week buikgriep en ook minder getraind op zindelijk worden

@VVD @thierrybaudet #Baudet wil NPO saneren en kan geen duidelijkheid bieden, loopt lachend weg! Zeg @fvdemocratie, komt er nog wat van? Of heeft Baudet weer buikgriep? Een debat dat niet op de TV kan betreft geen debat! gifs.com/gif/gevaarlijk…

Dat moment, dat je na vier dagen buikgriep met het zweet op je rug een wind laat en dat het goed afloopt. #happydays

@tunahankuzu we noemen hier thuis vanaf vandaag buikgriep, we zijn aan de Kuzu. Ik ken geen grotere stakker, Pechtold gaat naar plek 2.

@chrisklomp Ja en als Rutte wel durft heeft Thierry buikgriep.

Vanavond een broodje #gezond 🥒🥚🧀🥖🍅 in elkaar knutselen, met die buikgriep niet echt veel gegeten #buikgriep

@diaansonnetje Bedankt heb er helaas ook een buikgriep bij gekregen

Foto’s komen later. Zus heeft de buikgriep te pakken.

Hopen voor dochterlief dat de domperidon helpt! #examen #buikgriep

@HelendelaMer Mijn baas zelf nu met buikgriep. Telt dat ook?

@Pijltje1969 Of je hebt 'ineens' hevige buikgriep.......

@BeepLies @redavdputten @BiebEemland @Archief_Eemland Zo jammer dat ik er niet bij kan zijn. Het is de avond van mijn avonddienst maar heb me moeten ziek melden wegens buikgriep. Al 3 kg afgevallen.

Had ontzettende zin in een mojito. Of het helpt voor een buikgriep weet ik niet, maar het is heerlijk.

test Twitter Media - Had ontzettende zin in een mojito. Of het helpt voor een buikgriep weet ik niet, maar het is heerlijk. https://t.co/OLk9LMpX81

tv opnames bijwonen