Buikgriep?

Oh oh, heerst er buikgriep of heb ik wat anders?

@camp00448012 @patricksavalle @BorgerPieter @cafeweltschmerz Geloof je trouwens wel in het rhinovirus (verkoudheid) of het norovirus (buikgriep)? Ga eens op bezoek bij iemand met buikgriep zou ik zeggen, laat weten of het bestaat of niet.

@Lisouat Aah leuk! Welke leeftijden werk jij mee? Ook zoveel zieke op dit moment? Bij ons heerst griep en buikgriep tegelijk..😅

@ushuaianthe Sterkte, misschien buikgriep? Of nawerking van jou ziekte?

Al die ouders op me werk willen mij en me collega echt ziek hebben… ik maak geen grap als ik zeg dat van de 9 kinderen, 3 geen buikgriep klachten hadden vandaag. De rest dus allemaal wel. En dan verbaasd zijn als wij een keer ziek zijn..😒

@NickKivits @DebbyNobel Kreeg eigenlijk flashbacks naar de buikgriep fase van een paar weken terug. 🤷🏻‍♂️

heb voor het eerst in mn hele leven buikgriep in de week voor mn tentamens. people want me to fail in life fr😩

@mannetjemaan Ja, zo goed als. Was geen buikgriep maar andere pijn. Vrouwenkwaaltje😉

heb mn regels gekregen na buikgriep a girl is goin through it

@JenNotRevealed Ik zal wel blijer zijn als de buikgriep over is 😅 maar dit is mijn uitzicht op het moment:

test Twitter Media - @JenNotRevealed Ik zal wel blijer zijn als de buikgriep over is 😅 maar dit is mijn uitzicht op het moment: https://t.co/li6WNAHm2C

@devinity111 Je bent niet de enige. Heb zware depressies en een buikgriep. 🥳

Buikgriep is wel echt waardeloos hè?

Voordeel van buikgriep is dat mijn broeken tijdelijk weer makkelijker dicht kunnen 😅 Oudste nu ook flink ziek, papa nog niet. Hij heeft over mijn hele bed overgegeven dus ik slaap op de bank tot ik een nieuw matras heb 🤢 (was oud matras, metalen veren steken in mijn rug).

Jongens ik denk dat ik buikgriep heb 😂😂😂😂😂😂

Buikgriep vlak voor Ramadan.

@VelzenRemco Remco. Je bent tweederangs geworden en je hebt het zelf niet door. Alles wat je benoemt is allemaal al weerlegd. Heb je buikgriep gehad waardoor het nieuws je is ontgaan?

@RachelDolleArt Haha die doet het helaas niet. Hier altijd een klein blikje op de plank voor buikgriep😉

@BecsTeamplanet Handen geven vond ik altijd al vies, feitje: Per dag komen je handen indirect in contact met een stuk of 15 penissen.. (via deurkrukken, handenschudden, wc-bril enz.) En buikgriep, griep, corona. Allemaal geen zin in. Dan kijken ze maar raar. Ik lach vriendelijk. Soms een hug.

heb zaterdag lekker gekotst op de parking van de gb door buikgriep, not my proudest moment but we’re alive

@De7deDag @jdceulaer "je kan zonder ziek te worden kraantjeswater drinken" FOUT. "door handen te wassen krijg je geen buikgriep" FOUT De man weet niet waarover hij praat.

Wat is dit voor een buikgriep 🤮

@boerdijk_marco Was het maar waar dat het meeviel Marco. In elke artsenpraktijk kan men u vertellen waarnaar de meeste gevallen van "buikgriep" te herleiden zijn. Maar het voorbeeld dat u aanhaalt maakt inderdaad duidelijk dat men nooit lichtzinnig en bevooroordeeld mag zijn bij onderzoek.

@jblaute Dikke buikgriep hier alle 3 al vanaf zaterdag

En zo niet dan zat ik morgen met 3 kotsende kinderen daar en ik voel me al misselijk dus ik waarschijnlijk ook, heb maar 1 emmer in huis om mee te nemen, want welke gek zou er oppassen op kinderen met buikgriep? Ben echt benieuwd wanneer de scholen gaan klagen over het verzuim.


tv opnames bijwonen