Corona

Nertsenbedrijf in Horst aan de Maas besmet met covid-19 nieuwsgrazer.nl/topic/232441/

@bas_robben Groot aantal geinfecteerden geeft het virus helemaal niet door, waarbij sommige superverspreiders juist verantwoordelijk zijn voor heel veel besmettingen. Opvallende eigenschap van corona.

@marc5023 @evert_mouw @wierdduk Kijk toch eens naar de onlangs verschenen video van Professor Pierre Capel, dan begrijp je wat het Corona virus is en ook het vaccin wat ze aan het maken zijn.

Lees "Unilever haalt door corona hogere omzet dan verwacht" op Nieuwsblik - nieuwsblik.nl/unilever-haalt… - Unilever behaalde in het derde kwartaal een hogere omzet. Consumenten kochten onder andere meer schoonmaakmiddelen in de strijd tegen...

Nieuwe lockdown in Italië voor Covid: de drempel van intensieve zorg die het triggert. Maar dit toont aan dat lockdown in Italië respect blijkt te hebben voor alles.

@WintermanAD Hoe komt u er bij dat er te weinig plek is in het Ledenrestaurant? Deze ruimte is vele malen groter dan het huidige Ledenrestaurant. En ook in het huidige Ledenrestaurant komen niet alle kamerleden eten. Ook niet voor de corona.

Acht nieuwe regio's zijn nu ook op niveau 'zeer ernstig' nationalezorggids.nl/dossier-corona…

#Mondkapjes maken #plasticsoep groter want veel eindigen in de natuur, op straat, in de sloot en zelfs op de bodem vd oceaan. #Greenpeace roept overheid &bedrijven op om met duurzame oplossing te komen. Laat Corona crisis de plastic crisis niet vergroten.

@wol @RF_HFC @Longfonds Jeroen, vraag ook even aan Robin obv welke onderzoeken Robin concludeert dat Corona totaal niet gevaarlijk is. Robin levert op elk onderzoek kritiek, maar trekt zelf conclusies door maar wat te gokken, hij heeft geen data over blijvende schade want de data is er niet.

Heb je een vraag over het #misdadige en #inhumane beleid mbt #corona #coronamaatregelen #coronatest #PCRtest ea, stel m! twitter.com/rtvutrecht/sta…

Grootste politieke blunder? Dat de PS in maart de vorming van een noodregering kelderde. Wilmès & De Block moesten aanblijven “om in de storm niet van kapitein te wisselen”. Wat we kregen? Regering Wilmès, politiek gedrocht, 7 maand falend Corona beleid... @vadderiVRT in maart:

Steeds vaker artikelen in de Duitse pers over hoe slecht #Rutte3 de #Corona aanpakt. Maar de Nederlandse pers zwijgt. twitter.com/wierdduk/statu…

"Verband Vitamine-D gebrek en grote aantal donkere Covid-patienten op IC": telegraaf.nl/t/441825920/ via @telegraaf

tv opnames bijwonen