Diarree?

Je bent niet de enige met Diarree, kijk maar:

 

Premier Rutte gaat uur lang in gesprek met Sven Kockelmann telegraaf.nl/entertainment/… via @Telegraaf zoete broodjes bakken en een diarree aan woorden. Ik laat het even aan me voorbij gaan

Hoodfpijn, diarree en braken 🤒

@thierrybaudet @SigridKaag “Deep state agent”… zonder blikken of blozen loos je je verbale diarree ook maar overal waar je t laten kan hè? Je bent al over ‘t randje psychose gedonderd man. Kan iemand deze ff wegstoppen?

@decanjere @DylanMeesters Commerce zeker, want lelijk kan binnen 25 jaar cult zijn. Al is er tegenwoordig zo'n diarree van shirts, denk dat elke club er wel 4 heeft.

@3Scheepsrecht Het is ons afgepakt door de linkse drambrigades, de regenboogvlag is belangrijker dan al het andere, het begint steeds meer op een grote plas diarree te lijken dan ‘vrije’ westen…

@Remc0Martens Prima score, aangezien ik de diarree van die accounts niet kon aanzien heb ik zelf maar het initiatief genomen.

@DjMdance @MarionKoopmans hmmm, net zoals het influenza virus, toch Marion? Dat is en blijft ook.... Wanneer stop jij nou eens met die angst diarree die je zowat dagelijks verspreid?

@H123Thorsten @abbes_tineke @Hora_est22 Ik vind t zo belangrijk dat dit statement gemaakt is. De regering is er ook voor de brave mensen die de verbale diarree van TB zat zijn.

@raiseparadise Als je last hebt van zacht kabbelend kontwater (diaree) is ook een urinoir een optie.

@thierrybaudet @Natascharosa diaree heeft toch allemaal telegram kunnen ze elkaa zo in de bek schijten;

@myriam_vhj En ook tout deugend Nederland in dat als diarree leegloopt in dat draadje

@harryhol je hebt gewoon vrij woord hoor, je kan overal jouw verbale diarree spuien. Alleen heeft Joost geen zin meer om het te zien. Een eenvoudige manier om geen bagger te hoeven zien is de verzender ervan te blokkeren, doe ik ook wel eens.

@Sandy44799082 @adegraat @jeanet37674059 @Dimol19 @JoostNiemoller @googlenews Die fascistische diarree word door veel onnozele en kansarme Nederlanders voor zoete koek aangenomen. Er zou harder opgetreden moeten worden tegen het opruien van mensen die niet rationeel en onafhankelijk kunnen denken.

@maartenbakkerch @Financien @D66 @VVD Wat een smerig kutvolk die daar werken, zelf overal de kantjes vanaf lopen en overal maximaal van profiteren maar het gewone volk aan de bedelstaf brengen. Ik wens ze een voedselvergiftiging met heel veel diarree en jeuk toe voor minimaal 1 jaar.

@mariannezw (Gekopieerd) Het ontbreekt de mens aan de juiste enzymen om de cellobiose in gras te verwerken, waardoor gras niet afbreekt in onze darmen. Als we het eten, zullen we het ofwel uitbraken, krijgen we er diarree van of passeert het gewoon onverteerd weer richting uitgang.

@MarthijnT 🧐 Dan valt er niets te lachen en krijg je gewoon diaree 🤷🏼‍♂️

Ik werd pas man toen er me werd gevraagd wat het verschil was tussen poep en diarree

@IetWB Heerlijk, alles beter dan die tofu diarree

@MaschaH75 Zeker, als je onder de 25 mg blijft wordt het als veilig beschoud. Vrouwen hebben zo´n 7 mg per dag nodig. Mannen 10. 🌺👊 Teveel kan je diaree van krijgen en andere narigheid.

@VVD @hermans_sophie Sophie ga iets leuks doen waar je wel goed in bent iets met tassen of zo. Zoek hulp voor je medicijngebruik. En hou op met deze nodeloze inhoudsloze woord diarree. Het is echt beschamend om een mens zo te zien lijden. Helemaal niemand gelooft in je holle retoriek.

@SlapendNL We twijfelen nog, de zoon is allergisch... hij is er goed bovenop gekomen, speelt veel, onderhoudt zijn eigen goed, alleen nog wat diarree... , oja en guess what, hij is stokdoof...

test Twitter Media - @SlapendNL We twijfelen nog, de zoon is allergisch... hij is er goed bovenop gekomen, speelt veel, onderhoudt zijn eigen goed, alleen nog wat diarree... , oja en guess what, hij is stokdoof... https://t.co/hesIEyTTQj

@HLN_BE Moest voor de veiligheid ! Gaan die diaree overdure camera's nu 's nachts nog enig nut hebben ?! Fenomenale tijden breken aan voor ongure typen. Wie gaat nog durven buiten komen ? Economie keldert verder. Strak plan !

@BakkerPatrick @gerardbeverdam @hugodejonge @ndnl Heerlijk, zomaar de diarree in je bovenkamer kunnen dumpen in een landelijk nieuwsblad. @nrc

@leepvogel @NiekvLeeuwen Die heb ik ook ja. Ik herinner me een diaree-aanval in een weiland. 🤭

@BasFilippini @thierrybaudet Valt het je ook op dat niemand geinteresseerd is in wat je ook maar voor diarree tweet?

@MarionKoopmans Ga erheen Marion! Alle hulp is welkom en jij en je medepaniekzaaiers kunnen we hier missen als dunne diarree! Adios

@ElineMoo Er zijn grenzen aan waar diarree nog helpend is in het opdoen van sociale contacten...

@ElineMoo Als je van dit soort berichten aan de diarree gaat, en je buren hebben loperamide, dan wel. #sociaalfobisch #diarreexposure

@avhrskmp @ministerVWS Welke R? Van diarree, verkoudheid, influenza, omikron? Stop met die fixatie op een inmiddels prima te doorstane ziekte voor het overgrote deel van de mensen. Af en toe een beetje ziek worden hoort bij het leven.


51006 ) ); ?>

tv opnames bijwonen