Diarree?

Je bent niet de enige met Diarree, kijk maar:

 

@SchepperPatric1 @torfsrik Racist of fascist.Ze geven er soms maar een gooi naar.Adolf was een fascist. Maar onze racisten zitten in denhaag en dan heb ik het niet over geert wilders.maar bij die de multiculturele linkse idioten waar het idee als warme diarree in hun onderbroek ligt te soppen

@loulellie @vaanhold Ik hoop dat hij vanavond diaree krijgt..... Zo dat us er uit ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ™ˆ

@john_sablerolle @attjekuiken @F_azarkan @Klaver @kaag Gelukkig dan hoef je geen laxeermiddel te nemen. Pas maar op want aan Klaver denken zorgt voor diarree en aan Kaag denken veroorzaakt braken. Misschien doet Sylvana Simons dat gezien dat het lijkt alsof ze Anorexia heeft.

@TomvCo @NiekBuurmaH2O @JasperBosZwolle @NLRebellion Jij hebt verbale diarree en hebt helemaal geen feiten. Alleen een tokkie noemt een vreemde chef. Ga jij je nou druk maken om voetbal of welk eender andere stompzinnige bezigheid, en laat belangrijke zaken aan mensen met een diploma over.

@LoonBartv Agree to diarree. Nog even gekeken maar de keeper wil die bak pakken en mist m door de kopbal. Beiden gaan voor de bal. Niet meer dan een botsing en zeker geen overtreding.

@Sandervandam2 @hoppakee13 Je bent er lekker op ingegaan, dat heb ik even duidelijk gemaakt. Omdat je nou eenmaal liever roert in de diarree van je bruine vriendjes en je er met 'ja maar die mevrouw...' afmaakt. Je kan Sandertje wel van het schoolplein halen maar nooit het schoolplein uit Sandertje he.

@ikkijkmeenu @WybrenvanHaga @CDA @hugodejonge @MinPres @Martinbosma_pvv @Vera_Bergkamp Is het verplicht om de bruine diaree van Haga te volgen dan? Twitter is ook maar een digitaal cafรฉ.

@EAB01493063 Een kuifmees! Mooi vogeltje. Dank je wel, Erna. Hoe het met mij gaat? Redelijk goed. Geen misselijkheid meer. Voorlopig ook geen diarree meer. Al is dat iets dat komt en gaat. Mijn darmen grommelen regelmatig en heb ik af en toe toch nog wel (serieuze) buikkrampen.

@HandigeHendrik Bruinerechtse diarree tweet van een bruinrechtse diarree @HandigeHendrik. Terug in je hok jij!

Toch maar even de mogelijkheden voor comments aangepast want het bruinhemden-trekkertjes-antivaxx-fvd-dierenhater-trollen leger is onder hun steen vandaag gekropen. Heb niet zoโ€™n zin in die diarree, dus hup slot er op. #digitalehygiene #zelfzorg

@danielkoerhuis Klopt. Maar wat een ontzettende schijterd ben je dat je met de diarree in je broek bij de boeren protesten niet verder kwam dan โ€œbegripโ€en dat we โ€œde boeren moeten steunenโ€ Gewoon walgelijk gedrag.

@DeMolJohan Stilaan al verkiezings-diarree

@RutgervdNoort Deepak Chopra word salade of wel woord diarree. En vertrouw mij nou maar, tegen dit wijf helpt geen enkele hoeveelheid Norit youtube.com/watch?v=U95e0Dโ€ฆ

@LodewijkA Na het nieuwe elan van deze WEF bitches (continue liegen, bedriegen, blokkeren en onder het tapijt vegen, ipv af en toe) naar โ€˜De nieuwe vlak voor de verkiezingen loze beloften diarreeโ€™, sponsored by MSM. En de schaapjes stinken er wel weer in.

@VVD Ik krijg echt diarree van deze propaganda.

@Dolfjansen @BoerBurgerB Welke punten? Ik heb 30 seconden geluisterd naar een stroom diarree. Geen punt gehoord. Wat wilde je zeggen?

@Dolfjansen @BoerBurgerB Sorry, ik kan niet naar je activistische stem luisteren. Ik word onpasselijk, en krijg last van diarree. Sorry. Toch veel succes verder! ๐Ÿ‘

@NutergiaBelgie Waarom zit er magnesiumcitraat EN magnesiumoxide in jullie product? Magnesiumoxide word super slecht opgenomen en veroorzaakt diarree. Maak je product beter!!

Even een vraag voor de extreem-rechtse trollen: Delen jullie allemaal 1 hersencel ofzo? Jullie commentaartjes zijn echt niet eens te vergelijken met diaree want dat heeft nog een soort van inhoud.

@zotte_meau @SamvanRooy1 @JustMeVicP Beter dan je half verteerde diarree, must say.

@laurensbuijs @Denkjewel Ik weet niet wat ik lees. Je bent behoorlijk in de complot-diarree getrapt. Jij bent degene die de slachtoffers van de holocaust nu onderuit haalt. Besef je dat?

@HenkSpaan9 Dom links is weer niet verder gekomen dan de headlines om hun mening als diaree te laten lopen wat een treurige types zijn dat toch

@VanMetje @Doc_Box Dat vind ik minder verontrustend dan wanneer ze het wรฉl zouden weten maar toch zijn verbale diarree slikken voor zoete koek

@rick_tweets En jij drinkt niet? Blijf dan eens weg van die crackpijp, er komt alleen maar verbale diarree uit je muil. Met je kutvlaggetjes

@NUnl Zoals een hoop diaree vermengd met kots door de wc glijdt!

@kwinkslager @Woupsi1 Ik had nog nooit van ORS gehoord. Heb het intussen gegoogled. Het goede nieuws is dat zaterdagochtend mijn diarree lijkt voorbij te zijn. Ik zit nu enkel nog met buikkrampen. Die waren afgelopen nacht heel fel en langdurig, lijken nu echter af te nemen.

CAPS LOCK-diarree komt in de beste Kreizen voor twitter.com/H123Thorsten/sโ€ฆ


51006 ) ); ?>

tv opnames bijwonen