Diarree?

Je bent niet de enige met Diarree, kijk maar:

 

Erg toch hè. Gij krijgt de diaree als ik pruimen eet. #mijnfout

@scary_pipo @arend_feenstra @iriedaily94 Een vergelijking met de nazi's? Tjonge ... Deze populistische diarree rolt vaak uit de mond van een roker, anti-vaxxer of mondkapje-weigeraar. Juist zij terroriseren de samenleving met hun tweedehands rook en "corona-adem". Bij hen is het "ikke en mijn recht" éénrichtingsverkeer.

@iriedaily94 Echt, een vergelijking met de nazi's? ... Deze populistische diarree rolt vaak uit de mond van een roker, anti-vaxxer of mondkapje-weigeraar. Juist zij terroriseren de samenleving met hun tweedehands rook en "corona-adem". Bij hen is het "ikke en mijn recht" éénrichtingsverkeer.

@_Asjemenou__ Wat een leuke puber heb jij. Echt he, en diarree aanval en een niesbui in de file. 😂

@op1npo @op1npo , toch wel het slechtste stukje tv diarree van de laatste 2 jaar....wat een propaganda..

@BNNVARA Wat een walgelijke diarree van klimaatonzin. Strafbaar Fak-News met de meest idiote en bizarre angstverhalen. Geen enkele voorspelling uit het verleden is uitgekomen, maar men lult maar door. Ziek.

test Twitter Media - @BNNVARA 
Wat een walgelijke diarree van klimaatonzin. Strafbaar Fak-News met de meest idiote en bizarre angstverhalen. Geen enkele voorspelling uit het verleden is uitgekomen, maar men lult maar door. Ziek. https://t.co/bQEm8mPEnq

@LydSmak84 Zo herkenbaar. Ik heb al een week kramp omdat ik alles vasthoud. Volgende week is het weer diarree feest denk ik.

@KimBakker8 @Jetconneqt Zou anders best nuttig zijn bij die verbale diarree, Kim.

@jpaternotte Graag wetenschappelijke onderbouwing, data, beschrijving analytische aanpak en conclusies, in een rapport. Liegen en verbale diarree spuiten hoor ik wel in de kroeg.

@jpaternotte En weer een lulverhaal de wereld ingeslingerd. Wat ben jij een akelige man! Maar kom eens met bewijs ipv alleen maar dit soort diarree uit lopen braken.

@DominiqueSompel @Anne3020 @Ruben_DeHerdt Jup maar het zal gebeuren. Iedereen moet aan de vaccins. Mijn broer werkt in de farma. Een medicijn van 30-40 jaar dienst tegen parasieten werkt ook tegen Covid maar krijgt geen toestemming. Enige bijwerking was diarree en heel uitzonderlijk. Moeder werkt in ziekenhuis dusja.

instagram reels is lett de slechtste functie wat ooit heeft bestaan, k krijg lett alleen maar kanker gemixt met beetje apen diarree, haal die shit weg kanker facebook

@Lola36611510 Het gaat hun erom: hoe kan ik mensen zoveel mogelijk beledigen en persoonlijk aanvallen. Meer niet. Ik noem ze: De Diarree der Aarde. Nietszeggende pus-hopen.

@Gyronimus @VI_nl Zelfs met je onderdrukkingslapje op komt er meer stront uit je bek dan bij een varken die aan de diarree is. Nog geen buikpijn van je onderbuikgevoelens, moppie?🥱 Lachwekkend zo'n gehersenspoelde idioot die meer onzin kan uitkramen dan een psychiatrische afdeling bij elkaar.😘

@Jopkiedora Info incontinentie gemaskeerd met woord diarree. Het lijkt wel alsof het over politiek gaat en niet over gezondheid...

@AbrahamAubry En toch zou ik dat doen Aubry, zonder te forceren weliswaar. Graatmager (weinig spiermassa dr te weinig beweging), enkele weken diarree extreem en op einde na glas citroensap ook overgeven. Ik heb geschreeuwd dat dit gevaarlijk was, elke dag toenmalig huisarts gebeld, geschreeuwd

En nu is de hond ook nog aan de diarree en ik was niet snel genoeg naar buiten 😫 Voor iedereen die er nog aan twijfelde. Ja, het is echt weer maandag!

@FritstenHove @telegraaf Klopt dat was @keesvdstaaij die vond dat de diarree van motie's een keer moesten stoppen. Hoe dan.... mensen worden bewust de vernieling ingeholpen. En als je @MinPres erop aanspreekt dan is ja maar we zitten nu in Brussel nee daar hebben de ouders vd #toeslagenaffaire wat aan.

@knorretje008 voorrang voor de mensen die zich niet konden vaccineren en gevaccineerden. wie wel kon, maar gelooft in de meest bizarre onzin en liever diarree kreeg van een paardenmiddel, mag op de stoep wachten op zn beurt.

@franklantink Mijn dochter van 40 nooit ziek geweest, nu heeft ze last van eierstokontsteking en diarree. Ik vind dat heel verontrustend. En ik ben bezorgd om haar welzijn 😢

@_PatrickO_ @GerritASmit @M_nke @2525 Ik plaatste mijn reacties vooral om jouw bullshit te ontkrachten met feiten voor meelezers zodat die jouw racistische mindset ook kunnen weerleggen Het was geen uitnodiging voor een gesprek. Je hoeft ook niet meer op me te reageren want ik ga je witte diarree niet lezen.

@BNR @2eKamertweets @Vera_Bergkamp @keesvdstaaij " De Motie Diaree " vd 2ekmr begint ernstige Vormen Aan te Nemen ?? - hoe geloofwaardig wordt dan onze Volksvertegenwoordiging?? " Met Wederzijds Respect voor Elkaar en de Wil Tot Samenwerking kan de Motie Diaree worden Beperkt"?

ik heb veel vloeken over me heen maar de NS vloek geeft me echt diarree

@elsa_britta Buikpijn en diaree 🙁 zo sneu. Hij voelt zich inmiddels al wel iets beter maar hoeft nog niet echt veel eten

@vrtnws Zondag : keukentafel. Mama ik heb diaree. Kweet het schat. Laat ons wachten tot vrijdag , gaan we rond de tafel zitten met tantes en nonkels en als papa terug is van snoepreisje Doubai. Om te kijken wat we kunnen doen tegen uw probleem. Of mebie even grens over naar nonkel Joop.

Ziek... Had al veel rugpijn, na het eten meteen liggen. Word met de minuut misselijker. En uiteindelijk komt het er dan met golven uit. Diaree én overgeven. Nu is het rustig. Ik duik mijn bed maar in.

@ErikvHaren En hij vertelde dat hij vanochtend diaree had dus nog meer vocht verlies.


51006 ) ); ?>

tv opnames bijwonen