Diarree?

Je bent niet de enige met Diarree, kijk maar:

 

@thierrybaudet Beter dat, iets nuttigs, dan de dagelijkse gefantaseerde diarree die uit jouw mond komt. Al naar Brazilie gekeken? Daar zit "Baudet de eerste" ook zijn land kapot te fantaseren.

Ik hoop dat je een diaree-aanval krijgt en niet op tijd een wc kan vinden twitter.com/fabianvanhal/s…

@DeReus64 Hier krijg je toch spontaan diaree van. 😬😂

@VanMetje Aldus een Linkse deugmoeder van de NSDAP! Democratie viert hoogtij bij deze so called Journalist. Vanuit welke invalshoek komt haar diarree...? Herkenbaar.

@Kronenberg211 Dus nu rest je nog slechts het spuien van verbale diarree. Ja, ik heb je toch goed ingeschat als zijnde: gestoord.

@RTLnieuws Ik hoop dat ie chronische diarree krijgt.

@NUnl Waarom krijgt ie geen chronische diarree of zo

@JoostNiemoller Hoe de fuck denkt hij voor anderen te kunnen bepalen dat we ‘meegroeien’ met deze vorm van vrijheidsberoving? Wat een diarree komt er uit die kale bakkes...

Stel je zou een aantal mensen levenslang de chronische diaree kunnen laten krijgen. Wie zouden er naast rutte, timmermans, de jonge, grapperhaus, kaag, merkel, simons, en van dissel nog meer op je lijstje staan...?

@anja_roo @MinPres @VVD 108!! Reacties?? Dat wordt een CHRONISCHE DIAREE!!!

@hey_rolf Van te veel rotte vis. Diaree Daar gaan in de wereld per dag meer mensen aan dood dan aan covid-19.

test Twitter Media - @hey_rolf Van te veel rotte vis. Diaree 
Daar gaan in de wereld per dag meer mensen aan dood dan aan covid-19. https://t.co/gLEhPtvDFS

Het was gelukkig al een tijd geleden maar ik heb een echte originele vreetkick 😖 Ook dat nog 🙄 pijnlijke spuit gehad, ongesteld, diarree (van de spuit 🥺) en nu dit ook nog. ik heb betere dagen gehad..... vanavond bijtijds op bed! Is 15.45 te vroeg?

@annstrikje vezels komen onveranderd aan in de dikke darm, waar ze door de darmbacteriën worden bewerkt. Hierbij komen stoffen vrij die de darmbeweging stimuleren.Bananen zijn dus, net als andere soorten fruit,goed voor de spijsvertering en bevorderen je stoelgang.Diaree neem geen banaan

Het ruikt hier naar diarree

@Sproetje2 @ArbiterOfTweets @offshore1997 @ArtsenV @vanranstmarc Hij heeft wel het virus overwonnen (heeft zelfs gevoelige longen!) maar is door de diarree v/d Afrikaanse versie nu nog meer verzwakt. Zal nog maanden duren voor hij terug helemaal goed is...

Poei? Nog hetzelfde. Geen koorts, heldere oogjes, maar ze beweegt traag, heeft weinig kracht in de achterpoten. In de bak laat ze kleine beetjes diarree achter. Te vaag om iets mee te kunnen.

@MartinOpjeRadio @telegraaf Er is wel een Amsterdamsche Mutant en die zit daar al een tijd, en die geeft bijwerkingen zoals , kaakklem, groene diaree, kortzichtigheid, irritatie van en aan de stembanden, geur en smaak verlies,...het is de Halalsema Mutant, erg besmettelijk binnen de cock ring van Amsterdam.

@annstrikje Het homeopatische middel Arsenicum Album kun je overal bij drogisterijen in een D30 kopen hoofdmiddel bij buikgriep met overgeven en diaree.. gebruiksaanwijzing zit in de verpakking erbij ingesloten.

Lekker wakker worden met de hond aan de diarree

test Twitter Media - Lekker wakker worden met de hond aan de diarree https://t.co/fXWAc5Oevy

@jacktax_jacques Ohnee, kinderen hebbe astma. Waar is den tijd dat ze ten minste stierven aan diarree voor hun 5!?

#Eurovision waarom zegt niemand eerlijk dat die inzending van nederland ontzettend kut is? #diarree

@jesseklaver Ook vandaag gaat de klimaat diarree van Groenlinks door. Er komt al 1000 miljard beschikbaar via Frenske, hoeveel meer willen jullie nog?

We beginnen de dag met dweilen. Volgens de man die slecht geslapen heeft, is Poei wel 10x op de bak geweest. Ik vond geen echte diarree, wel een plas buiten de bak. Nu ligt ze lethargisch op de keukenstoel. Ik hou haar temp in de gaten. Zodra ze koorts krijgt, bel ik de DA.

@Rianne_EU Hij ging Michel toch volledig en zonder angst en diarree de waarheid zeggen en zijn ruiten ingooien en hem zijn eigen graf laten graven. Ik zit klaar.. #bigbrothernlbe

Vuil tuig. Allemaal leugens. Maar de diarree loopt al dun tussen hun lelijke billen door. WANT, FvD gaat winnen. Ze voelen het en weten het eigenlijk ook al. Daarom proberen ze nog met fraudeert winnen maar zal volstrekt kansloos lijken. Let maar op. Kabinet BAUDET 1 komt eraan. twitter.com/desloopkogel/s…


51006 ) ); ?>

tv opnames bijwonen