Diarree?

Je bent niet de enige met Diarree, kijk maar:

 

@RCitaat @SteenksRafaela @EinsteinBarbie Kwestie van smaak. Ik vind het zeer esthetisch c.q. prikkelend. Wat betreft de reaguurder: tekenend voor dit land om dit soort diarree met gans het volk te willen delen. Onbeschoft.

@hetisjohannes Als mede-puppy "ouder" begrijp ik je zorgen. Die van ons was dagen aan de diarree... gelukkig gaat het nu goed. Veel succes met lieve Jinte

@Tammar82879010 Volgens mij wel. Jam is fruit, dat houdt de ontlasting weker. Zoutarm rookvlees is licht verteerbaar, krachtig en zit wat zout in. Zout houdt vocht vast. Zo zei mijn moeder het altijd. Ik doe het ook altijd zo, als het nodig is. Bij erge diarree zou ik toch Imodium innemen. Werkt

@Sonja_Enaid Je bent al aan het relativeren lees ik. Goed zo. Het komt goed... echt. En die lapzwans.....die is jouw boosheid niet waard. Laat hem de eeuwige diarree krijgen.💩💩💩💩💩

Ik zou willen dat iedereen die het woord "FOCUS" nog gebruiken, spontaan aan de diarree geraken. Dank u. #olympischespelen #Tokio

@georgevanhouts Diarree voorbereid, dat wel. Tegen Covid doet het vrijwel niks.

Probiotica kunnen onverklaarbare maagklachten verminderen vrt.be/vrtnws/nl/2021… Klopt. Tijdens mijn reizen naar India nam ik probiotica mee en ik heb nooit darmklachten noch diarree gehad.

Als wij een politicus in een schavot kunnen plaatsen op een groot plein ergens in Nederland waar deze persoon 24 uur lang bekogeld kan worden met rotte eieren en plastic zakjes vol warme diarree. Wie moet daar dan staan volgens Nederland ?

@ElysivmCapital @art_andromeda @SimoneSays123 Sterker nog: als ze een van de volgende symptomen hadden: snotteren, hoofdpijn, diarree, duizelig, enz. Erger nog is dat Pfizer een half jaar geleden ook de controlegroep heeft gevaccineerd uit ethische overwegingen. Bewust dus de controlegroep uitschakelen... waardeloos dus.

@AnnemiekPL Reisde een tijd tussen Nederland en de Filipijnen, paar maanden hier, paar maanden daar. Eerste 2 weken altijd problemen, diarree, geen zin in eten, loom, nergens zin in. Daarna was ik weer gewend. Terug: eerste weken vreetbuien, koud, moeite met op tijd komen. Begrijp je.

@wierdduk En dat verbaasd je afgaande op haar paarse haar? In 9 van de 10 gevallen weet je dat er vervolgens een hoop diarree uit komt namelijk. Misschien nog wel vaker.

@HartvNL ik snap niet dat jullie die geflipte dansleraar überhaupt een podium geven om zijn diarree te spuien...

@wierdduk dit is typetje van Cees Prins as je dat maar weet mien jong ;diarree van vitaminee cee ; t riemt ook nog

@wierdduk Ik ben opgehouden met kijken, na "2000 mg Vitamine C....en...eeehm.......DIARREE". Bedankt Wierd. Echt waar. Bedankt.

@kdenheijer Ga eens rondkijken op KDV's. Daar worden kinderen neergepleurd, kotsend, aan de diarree, omdat ouders even van ze verlost willen zijn wegens mega belangrijke vergaderingen. Als die ouders zo belangrijk zouden zijn, hadden ze de vergadering wel verzet. Kinderen gaan voor. Altijd.

@Geepstar Hahahaha bah. Ik denk in bed gelegen en daar diarree gehad ofzo😂

@VaxxDoc Het valt me op dat ze vaak een gesprek quasi onschuldig die kant op sturen zodat ze hun orale diarree kunnen lozen.

@JdeWittvanOldeB @WouterZwart Dat beweert tjer toch over journalisten, leerkrachten, en wappies over medische medewerkers. Maar tjer, engel, wappies en fanboys worden gewoon gedoogd en mogen zelfs hun verbale diarree verkondigen. Zelfs tjer in de kamer. Dus afgekeurd 🚮 , canard de boudet.

@MENEERDEGREEF Gezien de diarree aan onzin die uit z'n wegrotten de muil druipt, vermoed ik dat je laatste zin al waarheid is geworden

@IkwasinHaren @King2Wicky @RenMid Hangt af van de hoeveelheid, langwerkende, of kortwerkende, de eerste paar dagen zijn kut, diarree, misselijk, dizzy maar dat gaat snel over, het is met name het geestelijke verslavingscomponent wat een bitch is.

@suusonline Suiker kan een negatief effect hebben op je darmen. Te veel suiker kan namelijk darmproblemen zoals diarree, buikpijn en een opgeblazen gevoel veroorzaken. Om klachten aan je darmen te voorkomen is het aan te raden om vooral niet te veel fructose binnen te krijgen.

@suusonline @AnitaVMe Favoriet hier in de categorie der bruine ster volgens mijn zoons "mam, jij zegt altijd dat je er een schijthekel aan hebt of er schijtziek van wordt". Mijn eigen favoriet is de Groningse uitdrukking "bek in schieterij" (oftewel je praat diarree, teveel dus)

@Ingeborgvraagt @Groningen1R Op toilet, heb darmziekte die begon met heftige diarree en braken, was zo moe dat ik op toilet in slaap viel

@suusonline Hoe krijg jij poep volgers en ik diarree-ontvolgers?

@EelcoHoecke Ook veel meer mensen met diarree of wratjes. Allemaal tgv klimaatverandering, veroorzaakt door de mens.


51006 ) ); ?>

tv opnames bijwonen