Griep

@tisonare Nou ja, ik ben blij dat er eindelijk aandacht is hiervoor. Dit fenomeen treedt nl best vaak op na virale infecties, zoals ook bij de griep. Maar voor C19 werden die mensen als aanstellers gezien. Nu wordt het eindelijk serieus genomen.

@arievee @ericjansen88 @LuijkxYvonne @WybrenvanHaga Dat is helemaal niet zo vreemd want dat liggen ze al jaren, alleen heette het beestje toen griep. In 2018 hadden we nog 2.700 IC's, in 2020 met pijn en moeite 1.700. De noodhospitalen in Rdam en Mstr zijn ongebruikt afgebroken, er was dus capaciteit voldoende.

@P0eMPieDinges @ggz_geschikt @TheovanLaar2 Na de griep epidemie zou normaal een periode van ondersterfte zijn, die is uitgebleven want is normale sterfte nu, eigenlijk dus ove4sterfte, dus de oversterfte zoals benoemd door cbs komt terug

@tisonare Het is nog steeds een griep. Hoe het effect op iemand is verschillend..

@KrukkertVan @tisonare Elk jaar zo'n 7000 tot 9000 griepdoden behalve in 2020. Dat jaar kent geen griep! Bizar eigenlijk.

@tisonare Wilt u niet zo minnetjes over griep spreken. Heeft mij m'n oma gekost!

@Suus19084263 @tonyvisualizes @SanderSchimmelp Bill Gates deugd niet. Er wordt uit zijn hand gegeten. Hij wil totale controle.Kijk eens naar de Mexicaanse griep. Net als met Corona. Iedereen in actie.Was een milde griep. En hoe zit het met ons eigen immuunsysteem?Het lijkt wel of dat niet meer bestaat.

tv opnames bijwonen