buikgriep

Ik heb een soort afwijking voor afwijkende of opvallende zaken. Daarom de vraag aan @kokwillem of @ZiggoSport waar die oranje emmer voor dient. Cameraman plotseling buikgriep? Of om hem wat eten/drinken te bezorgen?

test Twitter Media - Ik heb een soort afwijking voor afwijkende of opvallende zaken. Daarom de vraag aan @kokwillem of @ZiggoSport waar die oranje emmer voor dient. Cameraman plotseling buikgriep? Of om hem wat eten/drinken te bezorgen? https://t.co/Na5erfc5IR

@esteedevries Krom, gezwollen, regelmatige bloeding en veel pijn. Btw, ne wachtpost is er voor dit soort dingen hรฉ. Ni voor tante Gerda die snachts schijterij krijgt en naar de wachtdokter belt om buikgriep vast te stellen.

@j_postma Er hangt hier al 1,5 week een buikgriep. Hou op met me.

Liefde gaat door de maag Maar buikgriep ook

Gevloerd door een zware buikgriep kan ik toch niet naar het @PvdA congres.Ik had graag willen inspreken tijdens de behandeling van de moties van @roodgroen. De vragen stel ik schriftelijk aan t bestuur.Succes daar (alleen op een zwart wit foto zag ik er een beetje normaal uit๐Ÿ˜…)

test Twitter Media - Gevloerd door een zware buikgriep kan ik toch niet naar het @PvdA congres.Ik had graag willen inspreken tijdens de behandeling van de moties van @roodgroen. De vragen stel ik schriftelijk aan t bestuur.Succes daar (alleen op een zwart wit foto zag ik er een beetje normaal uit๐Ÿ˜…) https://t.co/JhyyFvbGyX

Dat zal buikgriep zijn, denk ik dan #bigbrothernlbe En dan toch op post, dat is er zo straf aan.

Een weekje v de openbare verdediging, de eerste puber die vannacht om 2u de buikgriep sessies opstartte ๐Ÿ™„๐Ÿคฆโ€โ™‚๏ธ

@RonNagtegaal1 @BoerBurgerB Grijs bolletje betekent dat ik niet bij stemming aanwezig was. Ik lag toen met buikgriep thuis op bed

@A__Jerphanion Beterschap ! ๐Ÿ’Helpt 7up tegen buikgriep?

@MartineKoopmans Dat moet ik je nageven. Heb ook aardig last van verschillende virussen gehad. Eerst eind 21 keelontsteking. Begint 22 corona/griep Zomer 22 voor 1 dag buikgriep. Nu lichtelijke verkoudheid/keelpijn.

@NOS Komt wel weer. Er heerst buikgriep in mijn bejaardenbuurt. Als ik het al bijna niet volhoud, hoe moet het dan met die oudjes?

@FrankPeeters4 @veen_els Vrienden hadden buikgriep, keelpijn en hoestklachten en kwamen bij de huisarts. De huisarts ging 2m achter zijn bureau zitten en zei: Ik zag het direct, u heeft corona. PCR test was negatief. Dit was twee weken geleden. Daar word je toch wanhopig van?

@mariannezw Goed. Beetje buikgriep, maar gewoon aan het werk. Weet je nog toen het Corona was? Toen mocht dat niet, maar ik deed het toch.

@MamavanJordy Ohhwww zo besmettelijk die buikgriep ๐Ÿ˜– ik had t ook van zoon paar weken terug. Sterkte ๐Ÿ€๐Ÿ€

@indonesiabert Goedenavond Bert, ben vandaag in de rust geweest vanwege buikgriep. Hopelijk morgen wel een gezellige dag. ๐Ÿ˜Š

Wat te doen tegen buikgriep?๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

@PaulClappers janeejanee, net hele gezin van de buikgriep af... dus niet heel happig haha

@katwaay Ik doe heel erg mijn best om Yannick zijn verzoek in te willigen maar vandaag even niet want ik heb last van buikgriep.

@Ingeborgvraagt berichten over buikgriep of overgeven. Voornamelijk berichten waarin het onderwerp overgeven in voor komt. Kan soms dagen last hebben van angst wanneer ik zulke berichten lees. Heb het woord wel op mute staan, maar soms ontsnappen er toch berichten..

@EAB01493063 @Mobru007 Dag Erna, met mij gaat het redelijk goed. Ik denk dat mijn buikgriep grotendeels voorbij is. De diarree is volledig verdwenen en ook de buikkrampen zijn zo goed als volledig weg. Ik eet terug zo goed als volledig normaal al mijd ik wel nog steeds vet. Ik eet rijst en kip.

In de rubriek 'Elk nadeel ebt zijn voordeel' (Hendrik Johannes Cruijff) Maandagnacht ten prooi gevallen aan buikgriep en nu, anderhalve dag later, al 4 kilogram minder op de weegschaal.

@martijn9776 Ahhh sterkte... i feel you. Hier mega verbouwing met de nodige tegenvallers, vriend 7d van huis, 3 kids met alledrie buikgriep en alles onderspugen en zelf net weer een beetje op de been na 4 weken griep met benauwdheid en holteontstekingen. Waar.is.de.lente...

Iedereen om me heen vrienden collegas hebben allemaal buikgriep en ik wil niemand meeten mr heb verplichtingen staan rip. Mr ff hoe tijdens pandemic t amper voorkwam en nu weer wel hmmm its almost as if we can prevent such a massive spread (:

Wie hoort het om zich heen dat mensen laatste weken goedkoper vlees bij de Lidl of Jumbo kopen dit heel snel verkeerd is of men er buikgriep door krijgt?

Al twee dagen op bed met buikgriep en 39.8 ๐Ÿค’en dan deze in de bus ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜@gawys

test Twitter Media - Al twee dagen op bed met buikgriep en 39.8 ๐Ÿค’en dan deze in de bus ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜@gawys https://t.co/XXRSMzcoeE
test Twitter Media - Al twee dagen op bed met buikgriep en 39.8 ๐Ÿค’en dan deze in de bus ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜@gawys https://t.co/XXRSMzcoeE
tv opnames bijwonen