Griep?

Wil je weten of je de enige bent met griep?

Kijk hier maar even of de griep weer in het land is.

@Marcje2013 @telegraaf Het is precies andersom alle sterfgevallen worden onder corona gerekend , corona bestaat al vanaf de jaren 60 en is gewoon een griep waar wereldwijd 500.000 mensen per jaar aan sterven

Voorlopig hebben we bij lange na niet het sterfte cijfer gehaald van 2018/19 door griep. Waren er 2900! Waarvoor jaarlijks nooit geen aandacht.

@OBraeckenssieck Ik heb hem al jaren ,nooit meer griep gehad

In 1918 was het dragen van een masker wettelijk verplicht om de Spaanse Griep tegen te houden in grote delen van de VS. cnn.com/2020/04/03/ame…

@AsbaiBadr @KeesvdPijl1 Het is nog niet duidelijk hoe dodelijk #COVID19 Is. #WHO schat in 2%. Dat is 20 keer meer dan gewone griep.

@SpraakmakersOp1 @ggdhm Uitgeschreven. Baas @ggdhm Sjaak de Gouw: "Dus iedereen die tegenover u zit, uhm eh en eh en eh snottert, die heeft de de griep. Dus ja de vraag is wilt u de griep krijgen. Maar eh het coronavirus het coronavirus is uitgesloten." Ma.9 maart! Onbestaanbaar. #ParlementaireEnquete

@Arjan2064 @op1npo Het echt waard om ons huis op te geven etc. vooralsnog nog altijd minder mensen dood als aan de griep. In Zweden ook niet veel meer met een softe aanpak.

@HermanGalle Sinds ik vegan ben nu zo'n 5 jaar nooit geen griep meer gehad. Het heeft wel degelijk invloed op je immuunsysteem.

Uitgeschreven fragment maandag 9 maart 2020: "Dus iedereen die tegenover u zit uhm eh en eh en eh snottert die heeft de de griep. Dus ja de vraag is wilt u de griep krijgen. Maar eh het coronavirus het coronavirus is uitgesloten." This is the #GGD nog geen 4 weken geleden.

@FitzVries Net als verkoudheid en de griep.

@Hihiwiwi @RutteOudeSimon @Yamapama Mexicaanse griep was er snel binnen 1 jaar.

@cnotermans @Mattnh @SanderQuote Je laat blijken niet helemaal te beseffen dat je niet oud hoeft te zijn om 'ziek zwak en misselijk' te worden. Een menselijk lichaam kan tegelijk vitaal en kwetsbaar zijn. De Spaanse griep trof eerder jongeren. Massaal.

@HFrancken @Wegaandiep 12.000 doden door griep in 2018...nooit iemand over gevallen of geroepen dat ze beschermd moeten worden. Virussen horen bij het leven en daar zullen altijd mensen aan dood gaan. Vervelend, maar het is zo. Dan kun je elk jaar wel in een lockdown gaan.


tv opnames bijwonen