Griep?

Wil je weten of je de enige bent met griep?

Kijk hier maar even of de griep weer in het land is.

@hansvantelling @Wim04789402 Tenminste nu in elk geval: covid was niet veel zwaarder dan een stevige griep.

Griep krijgt voorlopig geen vaste voet aan de grond in ons land (maar dat kan nog veranderen) dlvr.it/SHydHb

@jangvdberg Zou mij niets verbazen. HIV is namelijk ook door mensen ontwikkeld en toen het 'uitbrak' werd er ook door faucie verteld dat het besmettelijk was net zoals de griep.

@hansvantelling @fmeeus1 Precies dat. Vergelijkbaar met een stevige griep als je kijkt hoeveel mensen er AAN C19 zijn overleden. Dus alleen maar omdat ze ook de mensen MET meetellen als AAN. Dus ook de vaccinatiedoden die binnen 2 wkn na de prik overlijden. Angstzaaierij i.c.m. belangenverstrengeling.

@visschef Van der gijp heeft hier volkomen gelijk!! Filmpje van oosterhaus vergeten toen hij hoorde dat de Mexicaanse griep in ons land was? Als je dit zelf niet ziet heb je een gigantische plaat voor je kop!

#Sneltest van #student kan tegelijk #corona en #griep #opsporen: “De test geeft ook aan in welke fase de ziekte zit” gva.be/cnt/dmf2022012…

@mikesoyer Hoe zit het bijv. met Spanje? Die zeggen dat ze corona als een griep gaan zien, maar blijven ze nog werken met de coronapas of gaat die ook de deur uit?

@bertrand_bos Nog geen twee jaar geleden kwam iemand thuis met griep klachten en teste je ook niet waarom nu dan wel

test Twitter Media - @bertrand_bos Nog geen twee jaar geleden kwam iemand thuis met griep klachten en teste je ook niet waarom nu dan wel https://t.co/sngzo0WGm5

tv opnames bijwonen