Griep?

Wil je weten of je de enige bent met griep?

Kijk hier maar even of de griep weer in het land is.

@MonsmaPieter Voor griep is ook nog nooit zo'n angstcampagne gevoerd. En zijn er nooit isolerende maatregelen getroffen.

@JVK75 Ik heb nog nooit griep patiënten onder psychologische behandeling gehad. Wel diverse Corona patiënten met trauma en in revalidatie. Ook voorheen gezonde jonge mensen!

@NlPjotr Dankkie. Gistâh was hè enkelt maaah snuffeilag maah vannach hoeste en koâhts. Tes gedaan maah nie zwangâh, zal wel griep zèn, heâhs auk as de ziekte.

@AJuijn @Kijkverder1 1) Ik geloof óók niet in een lab-leak. De 'pandemie / epidemie' begon pas na de vaccinaties. Daarvóór was het qua cijfers praktisch de griep. Die héél toevallig compléét verdween?!

@Myrnos Goedemorgen ander schatje, Vervelend voor je het heerst enorm he verkoudheid ,griep enzo. Beetje tijd van het jaar. Jij natuurlijk ook een fijne dag ondanks wat slaaptekort 🥰

@wilcoreedijk De vaccins, en leuke is je kan die schurft bestrijden met middelen vaar je ook griep en corona mee kan bestrijden. maar die hebben ze verboden ivm vaccin.🤣🤣🤣🤣🤣eigenlijk niet om te lachen.

@HermantelBo Niet eens 0,2% voor de meeste leeftijdsgroepen. Niet eens een flinke griep. Al sinds het begin van de #plandemie was ineens de "gewone" griep verdwenen. Oversterfte in 2020 staat niet in de schaduw van die van 2021 en 2022. Het gaat de toediening van zoveel mogelijk mRNA-gif.

test Twitter Media - @HermantelBo Niet eens 0,2% voor de meeste leeftijdsgroepen. Niet eens een flinke griep. Al sinds het begin van de #plandemie was ineens de "gewone" griep verdwenen.
Oversterfte in 2020 staat niet in de schaduw van die van 2021 en 2022.
Het gaat de toediening van zoveel mogelijk mRNA-gif. https://t.co/TIXaWvRHbm

@Alicia1984N En geen woord over corona. Eerst was griep verdwenen en nu corona? Testen ze daar nog wel op? Het vrouwen Oranje team werd helemaal plat getest…

@Follymans @NUnl Qatarese griep. Valt niet tegenop te vaccineren.

@FrankPeeters4 Griep is ansich niet besmettelijk. Geeft aan dat u uw immuunsysteem niet op orde heeft. 😃

@G11Sven @NHS wow griep vaccinatie ieder jaar vanaf 2.

GRIEP bij het Nederlands voetbalteam #WKQatar. Ik zeg niets..

Wilde gewoon studeren, maar deze griep. Uhg. Ook nog werken straks.

Griep gehad, daarna verkouden, en nog eens verkouden en na een week zonder verkoudheid, weer verkouden... ga toch weg

@JVK75 Kijk, een goed excuus voor als het elftal vanmiddag speelt en er niks van bakt.... dan ligt het aan de griep en niet aan de kwaliteiten van de spelers 😌

@MonsmaPieter Nee, en veel van die mensen hadden een stevige griep ook niet overleefd.


tv opnames bijwonen