Griep?

Wil je weten of je de enige bent met griep?

Kijk hier maar even of de griep weer in het land is.

@lewinskylou2 Hoeveel duizenden van de griep zoals elk jaar????? Géén? dachten we al!

Beetje griep zodat ik thuis kan blijven zou niet slecht zijn

@HoeyberghsJeff @OngelovigeT Die is er zelfs niet voor de griep ,wanneer gaan de mensen wakker worden.....

@mink_katje @TjeerdL Heb je geluk, de griepprik hoef je niet meer te halen, want de griep bestaat volgens de rivm cijfers niet meer

Voor alle mensen die nog altijd hun vraagtekens zetten bij het verdwijnen van de griep. twitter.com/mkeulemans/sta…

@TijnBroekman @mauricedehond Op deze manier wordt de angst er flink ingehouden. Wanneer krijgt de Burger eens waarheidsgetrouwe informatie in plaats van constant gemanipuleerd te worden. Nog even ter herinnering: 99,5% van mensen tot 70 jr,overleven dit virus. IFR griep mortality cijfer:0,8% / CV19 :0,4%.🧐

@ErikdeWit10 @mmwgerritsma @Mercy44 En als coronatest griepvirussen detecteert,dan detecteert waarschijnlijk ook doode griepvirussen van griep vaccine.Hoeveel ouderen hebben ze dat aanbevolen griepprikje gekregen?

@Repelsteeltje21 Sorry, had ik ook zelf kunnen opzoeken: dvhn.nl/extra/Griep-ve… Artikel uit het begin van de crisis (maart 2020), wellicht verouderd maar inhoudelijk van toepassing.

De man maakte in zijn leven 2 wereldoorlogen mee en in de 1e was hij vier jaar gemobiliseerd, een vette economische crisis, de Spaanse Griep, een grote Dytferie-uitbraak en nog een hoop andere nare dingen.


tv opnames bijwonen