Griep?

Wil je weten of je de enige bent met griep?

Kijk hier maar even of de griep weer in het land is.

@SLECHTVOLK @thierrybaudet Ja, vanwege griep! Zoals elk jaar aan de hand was! Meer niet! Geen enkele beperkende maatregel!

@telegraaf KULbericht, zegt niets over de plek van besmetting 😷 maar 88 keer Griep op 200000 stemt mij positief

@theodorus_VII @DocDoorsnee @Marc_Veld @thierrybaudet @NickiVerweij @Doc_Box @vanranstmarc @MarionKoopmans @VaxxDoc Griep is veel minder dodelijk evenals RS behalve dan voor kleine kinderen. En sinds wanneer zijn hartklachten en hersenbloedingen besmettelijk? Jij kent mss niemand die gestorven is door covid. Feit blijft dat die er wel zijn. Bijna 20.000 in NL tot nu. Beperkt door maatregelen.

@Drkzwgr11 @kareldoorn1 @DObservator @PrinsesMaurits Vrij van TBC, HIV, griep, hepatitis, rabies, enz enz. Denk eerst na voor je tweet. Deze ‘test’ bewijst allerminst dat je ‘gezond’ bent, hooguit dat je op moment van test waarschijnlijk geen covid hebt.

@PostvanFenna @DocDoorsnee @Marc_Veld @thierrybaudet @NickiVerweij @Doc_Box @vanranstmarc @MarionKoopmans @VaxxDoc Griep? RS? Bacteriën? Hartklachten? Hersenbloedingen? Nogmaals, ik ken niemand die is overleden aan corona. En al die mensen die wel in zh zijn beland hebben zich dus niet goed aan maatregelen gehouden.. Toch?

@DeLo1973 Door de lockdown en maatregelen was er geen griep, maar is er ook geen weerstand opgebouwd tegen de griep. Daarom zal de griep dit jaar harder aankomen bij mensen. (Ik geef slechts door wat ik erover gelezen heb)

@PieterOmtzigt zucht,... hoe meer duidelijk moet het nog worden? GRIEP

@Blokkentorentje Dit is een hele mooie en tegelijkertijd een hele moeilijke. Nu zeg ik geen verschil. Maar had dit begin maart 2020,zonder media-angst (buitenlands/binnenlands) en politici,dan wellicht wel een ja.Maar toen dacht een ieder ook nog aan griep,dus had ik de uitkomst wel willen zien.

@waukema Denk niet dat het nodig is, de griep prik sla ik ook over

@Bartcavu @thierrybaudet lange termijn effecten vaccinatie; simpel. De methode van het mRNA en spike eiwitten is identiek als de "normale" virale infectie. Zo komt corona en griep infectie onze cellen via mRNA binnen. Het vaccin doet hetzelfde (maar dan zonder ziek-makend virus). 2/2

@TimLTA @IkNet Delta las ik al was 0,015. 10 x minder dodelijk! Ja, die andere die eraan komt kan ook gewoon griep genoemd worden! Of dat een variant is lijkt me sterk want elke variant is zwakker dan het origineel maar wel weer besmettelijker! Inmiddels is Corona een verkoudheid geworden!

@ijzer67 Klopt ron😀Had niet verwacht dat we een nieuw soort oorlog gingen meemaken. De gevaccineerde collega’s hebben nu al een soort griep.Ze zijn snip verkouden en hoesten hun longen eruit. Neem nog een prikkie 🤣

@HaagseHopjes123 @ronald_brok @jpaternotte Mexicaanse griep, 4 jaar geleden? Werkelijk? Dat was 2010 volgens mij.

@PieterOmtzigt Ik d NJ dat we moeten stoppen met alle corona waanzin het is gewoon griep! Het regime pleegt zware misdaad tegen de menselijkheid

@aliettejonkers @ElineSmit3 @JaapUrsem Mooi verhaal.. hoeveel mensen worden opgenomen in het ziekenhuis door bijwerkingen? Officieel weinig, onofficieel vele mensen! Meer dan de menaen die last krijgen met covid! Maar geloof in je eigen shit! De griep 2016.. exact dezelfde ellende! Vergeten zeker?

@ErdalBalci9 Ze hier al mee bezig sinds de Mexicaanse griep. Niks in 1 jaar ontwikkeld dus. Ze wisten dat corona er aan zat te komen. Ze hebben niet voor niets in in oktober nog droog geoefend tijdens Event 201. Maar geloof rustig in sprookjes. centerforhealthsecurity.org/event201/

@iNtRoVeRt_Ed @CoolsKat @vrtnws Ik ook, de vierde golf is in aantocht en de griep ook, ze hebben weer niet geluisterd naar de experten.


tv opnames bijwonen