Keelpijn?

Geen zorgen, je bent niet de enige met keelpijn

 

@IrisSpaargaren Precies dat, angst porno. Heb het afgelopen jaar geregeld keelpijn gehad en me niet laten testen, gewoon afwachten 🌞😉🤗

@1708_carla Nee, ik in de eerste instantie ook niet. Raar hè? Hoe de wereld kan veranderen in een jaar tijd. Ik stel me nu zo voor, dat ik andere mensen kan aansteken. Want ik heb alleen maar een beetje keelpijn, en daar ga je normaal gesproken gewoon mee door.

@selenafanacc_ Ja schat ben beter , heb nog wa keelpijn en traantjes ma komt goed

ik ben negatief 😌😌😌 maar voel me toch beroerd. waarom is keelpijn ook alweer?

@Diedhein Pzifer. Op donderdag. Gisteren had ik een beetje zere arm en was moe/slaperig aan het einde van de dag. Ik werd vanochtend wakker met keelpijn en die is er nu nog heel vaag.

Overigens waren de gevolgen van de vaccinatie vandaag duidelijker dan gisteren; keelpijn, beetje kortademig en moe. Dat wordt nog wat de tweede keer.

@NDikkeboom @Het_OM Ivermectine mogelijke bijwerkingen: koorts,hoofdpijn,vermoeidheid, gevoel van zwakte,pijn,spier- en gewrichtspijn,maagdarmklachten, minder eetlust,misselijkheid/buikpijn, hoest,last met ademhaling,keelpijn, duizeligheid bij opstaan,rillingen, duizelingen,zweten,pijn in testikels.

@DrJHAmsterdam Ivermectine mogelijke bijwerkingen: koorts,hoofdpijn,vermoeidheid, gevoel van zwakte,pijn,spier- en gewrichtspijn,maagdarmklachten, minder eetlust,misselijkheid/buikpijn, hoest,last met ademhaling,keelpijn, duizeligheid bij opstaan,rillingen, duizelingen,zweten,pijn in testikels.

@hoipiepeloi14 @martijn1k @Yvonne70666258 asymptomatisch verspreiden gebeurt niet. productie van viraal materiaal is nl. een symptoom. (snot, keelpijn, hoesten). Wellicht kunnen gevaccineerden wellicht wel asymptomatisch verspreiden, is toegegeven door Pfizer, omdat mensen spike-proteine fabriekjes worden door de prik.

@BiBisBeautyand Een dag beetje keelpijn gehad🎉 nu is haar partner positief maar zij mag weer naar buiten Maandag

@HenkWestra @FleurAgemaPVV @hugodejonge Enige wat Hugo mag doen is sneltesten uitrollen bij ingangen zoals die blaastest. Die was ineens niet goed gaf te weinig positieve meldingen hè Hugo. Hou met dat stokje tot aan je hersens. Ik hoor nog steeds mensen die erna bloedneuzen hebben en veel keelpijn.

@RowenaKroon Vriendin haar gezin. Man flink ziek geweest een week. 1 kind keelpijn. 1 kind koorts. Vriendin minimale klachten. Ze had nauw contact met haar ouders gehad die geprikt zijn. Geknuffeld etc. Verjaardag. Want ja, dat kon weer 🙃.

@chamwamba @TheHennaK @TweetUroloog @MRvanBalken Doe jij niet eerst netjes een follow up vraagje na de hoofdpijn mededeling? Heb je ook keelpijn?

Hoe heb ik covid en pfeiffer overleefd maar als ik 1 keer de ventilator aanzet heb ik drie weken keelpijn….

@KathinkaBeer Die keelpijn heb ik ook net of je stikt, en lippen die tintelen of je een verdoving van de tand arts hebt gekregen, maar die jeuk op mijn rug en oren en ogen zijn wel weg.

Voel me echt geplaft dat ik weer elke avond keelpijn ervaar 😭

Koppijn en keelpijn van pillen gok ik

keelpijn = keel smeren met 43

@Zeemeermin6 @jpaternotte Blijkt alleen dat het jasje van het virus best gevaarlijk is. Dus het vaccin wellicht ook. En als het immuunsysteem het jasje detecteert en opruimt, doet het dat ook op het hele complete virus, maar dan natuurlijker, keelpijn, koorts....

kan nog geen eens een minuut leren zonder te niezen keelpijn en zonder dat mn ogen tranen even rustig aan jongens twitter.com/hugskarl/statu…

@CurvyNB_Paydate @ElegantSwMelody Ik wel maar krijg meteen keelpijn zodra die aan staat 😑

Ik ben verkouden, heb keelpijn & hoofdpijn. Klachten die volgens ‘experts’ passen bij een mogelijke Corona besmetting. Maar ik ga zo lekker boodschappen doen zonder mondkapje. Klachten maken niet uit. Er zijn toch al 10 Miljoen prikken gezet. 😌 #mondkapjes #tuigvanderichel

De symptomen van de delta variant lijken zich meer te focussen op hoofdpijn, loopneus en keelpijn en minder op koorts en hoesten, zoals bij de vorige varianten. Laat je dus testen ook bij milde klachten. #covid19 #delta twitter.com/dgurdasani1/st…

@LaurensPlompen het toeval wil dat ik straks naar de dokter ga voor keelpijn so i'm good. De jeuk is ondertussen al minder 🙂

Na nachtje slapen, voel ik me een stuk beter, maar keelpijn is niet te harden. Ik kijk er niet bepaald naar uit om dat stokje in mijn keel te krijgen bij coronatest 😵. Stel dat ik gewoon een keelontsteking heb #auw

Dinsdag echt ziek, grieperig, spierpijn, verkouden en keelpijn. Negatieve covid test. Vandaag pas weer iets beter, ‘s ochtends nog steeds wakker worden alsof ik 2 dagen qlimax achterelkaar erop heb zitten. Nooit zo’n klap van de pollen gehad.

test Twitter Media - Dinsdag echt ziek, grieperig, spierpijn, verkouden en keelpijn. Negatieve covid test. Vandaag pas weer iets beter, ‘s ochtends nog steeds wakker worden alsof ik 2 dagen qlimax achterelkaar erop heb zitten. Nooit zo’n klap van de pollen gehad. https://t.co/a9cZ7Ge0tn

‘s Nachts waterijsjes eten vanwege vreselijke keelpijn. Morgenochtend naar de teststraat.

@kromst Weekje wat last gehad van keelpijn en 2-3 dagen smaakverlies van zoet. Maar kan ook geweest zijn van flinke tandarts verdoving?

@MMissingHolland Ik heb na het eerste vaccin AZ 6 weken lang verergeringen gehad eerst een week keelpijn, spierpijnen, daarna werden al mijn zenuwpijnen veel erger en mijn ogen slechter.


<?php fetchTweets( array( ‘id’ => 51008 ) ); ?>
tv opnames bijwonen