Keelpijn?

Geen zorgen, je bent niet de enige met keelpijn

 

@Juffrouw_B @LVR131 De 6yo 3 dagen hoge koorts, nu nog verhoging. Verder hoofdpijn, keelpijn buikpijn en snot. Ik beetje koorts, forse hoofdpijn snot. En wij beiden moehoehoe. Ik had hiermee niet kunnen doorwerken, dus ik vind het dan niet zo “mild”

@_MRS Ik voelde me voordat ik booster kreeg al niet zo lekker. Na booster (28 dec) echt ziek. Nu 25 jan nog steeds een beetje keelpijn en al weken een droge hoest. Maar ik hoor het meer, kan ook gewoon griep zijn. Nu wel bijna beter, maar duurde lang. Alle covid testen negatief.

In 1960 had ik pijn in men keel en loopneus ik mocht niet thuisblijven maar moest naar school. In 1970 kwam ik bij de bedrijfsarts keelpijn en een loopneus aan hét werk Ik ben nu 67 jaar snotneus en keelpijn maar moet nu 5 dagen in quarantaine👺👺

@carinazee Nope niks, denk ik toch heb wel pas eens keelpijn gehad en ook wel al snotterig geweest. Dus wie weet...

@bjornoettwente Keelpijn sinds vanavond en hoofdpijn al de hele dag

@komieke1980 Ik had vorige week zelf klachten. Testte drie keer negatief. Nu is vriendlief positief. En ik heb keelpijn en hoofdpijn. Dus ik ga toch maar laten testen. Dan weet ik het ook…

@Paul_0110 Zolang iedereen met een simpele snotneus of een beetje keelpijn naar de teststraat rent…

@EstherBoek @timdouwsma Ok, netjes en dat meen ik. Ik doe t niet, niet omdat ik minder netjes ben denk ik. Ik blijf wel thuis bij t gevoel dat ik niet lekker ben, en bij keelpijn knuffel ik niet,maar dit doe ik al jaren. Blijf gezond met je gezin, das t belangrijkst wel of niet gevaccineerd 👊🏽

@Epsiej Ze zeiden het zelfs in de teststraat. Dat ze het heel voorzichtig gingen doen want dat hij vast veel keelpijn had.

Ben een week ziek geweest gewoon behoorlijk koorts, flink keelpijn en beroerd en nee geen corona. Hoor ik een collega zeggen zelfde klachten, zo erg zij had corona OMG tja de watjes kunnen niet meer tegen een griepvirus. Maar positief getest +koorts, alert de news.

@TerlouwArie @Roseforyou007 @2eKamertweets @tunahankuzu @ArtsenC @GideonvMeijeren Ja, alles afwegend wel. Maar het komt te laat. Een van de twee had gisteren een positieve zelftest (en keelpijn) dus voorlopig komen ze niet in aanmerking voor die prik. En zitten we thuis.

@leontienm_ shittt mannn ik heb hetzelfde men 3 enige vriendjes van men klas waren ik continu bij ben zijn positief en ik was een week heletijd negatief ma khad wel beetje keelpijn ma nu heb ik schrik dak positief ben want sinds vanavht benk massas slecht geworden..

ik heb zoveel hoofdpijn en keelpijn what the fuck man


<?php fetchTweets( array( ‘id’ => 51008 ) ); ?>
tv opnames bijwonen